Şirinler Turizm’den Ankara-Eskişehir turu

Torbalı’daki Merkezi Orhaniye Cami karşısında hizmet veren ilçenin en kaliteli turizm firması olan Şirinler Turizm, yepyeni bir tura hazırlanıyor.
21-22 Kasım tarihinde Şirinler tarafından düzenlenecek olan Ankara – Eskişehir turunda bol bol gezip, hatıra biriktirmek isteyenleri bekliyor. 1 gece 2 gündüz sürecek olan gezi hakkında bilgi veren işletmeci Tamer Özev, “Turlara ara vermeden devam ediyoruz. İlk gün Afyon-Sivrihisar yolu üzerinden Ankara’ya hareket ediyoruz. Sabah uygun görülen yerde kahvaltımızı yapıyoruz. Ankara turumuzda Atatürk’ün Ebedi İstirahatgahı Anıtkabir’i görerek başlıyoruz, daha sonra Eskişehir’e doğru yola çıkıyoruz.
İkinci gün otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra Kent Parkı, tarihi Odun Pazarı Evleri, Lüle Taşı Çarşısı ve Balmumu’nu geziyoruz. Eskişehir’in meşhur çiğ böreğini yemeden geçmek olmaz. Böreklerimizi yedikten sonra serbest zaman veriyoruz. Bu zaman diliminde Porsuk Çayı’nda gondol gezisi de yapılabilir, Savoza Parkı’nı da gezebilirler. Sonrasında ise Uşak-Kula-Salihli üzerinden Torbalı’ya dönüyoruz. Unutulmaz bir Ankara-Eskişehir turuna katılmak isteyenler 0536 775 65 39 numaralı telefonu arayabilir” diye konuştu.


