Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Peysan’ın kahvaltısı Torbalılıları cezbediyor

Peysan’ın kahvaltısı Torbalılıları cezbediyor

Torbalı-Bayındır yolu üzeri Havuzbaşı kavşağında hizmet veren Peysan Doğa Restaurant, güne muhteşem bir kahvaltıyla başlamak isteyenleri bekliyor

TORBALI ve Bayındır’ın tanınmış esnaflarından olan Ümit Yürik tarafından devralınan Peysan Doğa Restaurant, yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Mekan, özellikle hafta sonları kafa dinlemek, ailesiyle birlikte sıcacık ortamda ve doğa ile iç içe olan bir mekanda kahvaltıyla güne başlamak isteyenlerin adresi oldu. Ümit Yürik, alkolsüz olarak hizmet veren Peysan’ın kısa sürede yeniden marka haline geleceğini söyleyerek, “İnsanlar burada hem doğayla iç içe hem de sevdikleriyle yemek yiyip gönüllerince eğlenebiliyorlar” diye konuştu.

6000 METREKARE ARAZİ ÜZERİNDE HİZMET VERİYOR

DOĞAL güzellikleriyle dikkat çeken Peysan, 6000 metrekare arazi üzerinde hizmet veriyor. Tamamen doğanın ortasında yer alan tesis, sadece Torbalı’dan değil İzmir’in birçok ilçesinden büyük ilgi görüyor. Zengin serpme kahvaltısı, ızgara çeşitleri ile beğeni toplayan tesis, güne muhteşem bir kahvaltıyla başlamak isteyenlerin adresi olacak.

İŞLETMECİ Ümit Yürik, “Çorba çeşitlerimiz, sucuk, bonfile, antrikot, köfte ve kuzu şiş günlük taze etlerden hazırlanıyor. Günün her saatinde öğün yemekleriyle hizmet veriyoruz. Yemyeşil doğanın içinde mutlu ve keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyoruz. Rezervasyon yaptırmak isteyenler 0532 520 04 49 numaralı telefonu arayabilir” şeklinde konuştu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ