Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

İlçe başkanı kim olacak?

İlçe başkanı kim olacak?

CHP’de İlçe Başkanlığı’na hangi ismin getirileceği tartışılırken masada 3 ismin ağırlık kazandığı ortaya çıktı. İl Başkanı Deniz Yücel’in Ankara’ya gitmesi sebebiyle bugün yapılması planlanan İl Yönetim Kurulu toplantısı önümüzdeki haftaya kaldı. Yücel’in başta Torbalı olmak üzere İzmir’deki tüm ilçelerle ilgili genel merkeze bir dosya sunacağı öğrenildi. Yücel’in dosyasında Torbalı’dan Yıldırım, Baytekin, Övünç Demir ve Yıldız Sivrikaya isimlerinin olduğu konuşuluyor.

İL YÖNETİMİ TÜM ADAYLARLA GÖRÜŞTÜ

CHP Torbalı İlçe Örgütü’nde 20’den fazla adayın olması İl Yönetimi’nin işini zorlaştırıyor. Dün Ayrancılar’a gelen Siyasi ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Polat Manduz, tüm adaylarla bire bir görüşme sağladı. Yapılan görüşmelerin ardından bir değerlendirme yapan Manduz, hazırladığı raporu İl Başkanı Deniz Yücel’e sundu.

ÖVÜNÇ DEMİR ANKARA’DA!

Torbalı’da yaşanan ilçe yönetimi krizi sonrası Ankara’ya giden Övünç Demir, Genel Merkez’in desteği ile İlçe Başkanı olmak istiyor. Ankara’da önemli temaslar kuran Demir, dün Ayrancılar’daki aday toplantısına katıldı. Demir’in mevcut belediye ve parti yönetimine muhalif olması, şansını zora sokuyor.

SİVRİKAYA İLE AFET UYGUR UZLAŞTI

İlçe Başkanlığı için ismi geçen bir diğer aday Yıldız Sivrikaya’nın ise önündeki en büyük engeli aştığı ve Afet Uygur ile uzlaştığı konuşuluyor. Sivrikaya’nın en büyük destekçisi olan İbrahim Özel aracılığı ile Afet Uygur ile barışması ve desteğini alması CHP kulislerinde büyük yankı uyandırdı.

UZLAŞMACI KİMLİĞİ İLE BAYTEKİN!

İlçe Başkanı olarak Deniz Yücel’in masasında olan bir diğer isim ise Yıldırım Baytekin. CHP’de belediye meclis üyesi olarak görev yapan Baytekin’in eğitimci ve uzlaştırıcı kimliği şansını artırıyor. Parti ve belediye arasında uyumlu bir çalışma ortamı yaratacağı konuşulan Baytekin’in, parti tabanı ve Torbalı kamuoyunun beklentilerine de yanıt verecek adımlar atacağı yüksek sesle konuşuluyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ