Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Yazıbaşı istedi, Çağlar yaptırdı

Yazıbaşı istedi, Çağlar yaptırdı

Yazıbaşı’da “kim yaptı?” sorusuyla gündeme gelen kasis konusuna son noktayı Yazıbaşı’lı Güngör Çetin koydu. Vatandaşın talebiyle Özgür Erman Çağlar tarafından yaptırılan kasis için Yazıbaşı’dan teşekkür geldi

Mahalle ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde Yazıbaşı’ya giden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde okula giden çocukları için güvenlik amaçlı yaya geçidi ve kasis talebinde bulunan vatandaşların talebi üzerine yetkilileri arayan Çağlar, vatandaşın talebini yetkililere iletti. Çağlar’ın talimatı sonrası ertesi gün caddeye bir adet yaya geçidi ve kasis inşa edildi. Mahalle sakinleri Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar’a teşekkür ettiler.

ÇETİN: “BİZ İSTEDİK, ÖZGÜR BAŞKAN YAPTIRDI”

Özgür başkanın daha göreve gelmeden hizmet etmeye başladığını ifade eden Güngör Çetin, “Özgür başkan Yazıbaşı’ya geldiğinde bu caddeye kasis ve yaya geçidi istedik. Çocuklarımız buradan okula gidiyorlar ve ciddi bir araç trafiği yaşanıyor. Sağ olsun Özgür başkanımız da talebimiz üzerine yetkilileri arayıp, bu isteğimizi iletti. Ertesi gün de yetkililer gelip kasis ve yaya geçidimizi yaptılar. Birileri bu hizmeti kendilerine mal edip, yalan-yanlış haberler yaptırıyorlar ama Yazıbaşı halkı hizmetin kimden geldiğini çok iyi biliyor. Yazıbaşı halkı adına Özgür Erman Çağlar’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ