Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

ÖVÜNÇ DEMİR’E CEVABIMDIR!

ÖVÜNÇ DEMİR’E CEVABIMDIR!

2024 yerel seçimleri üzerinden bir “başarı hikayesi” devşirmeye çalışan Cumhuriyet Halk Partisi, seçimlerin üzerinden 1 ay bile geçmeden parti içerisinde cadı avı başlattı.

Kendileri gibi düşünmeyen, kendilerine biat etmeyen, kendilerine boyun eğmeyen herkesi tek tek partiden ihraç etmeye başladılar.

İhraç etmek istedikleri isimlerden biri de benim. Beni 2010 yılında rahmetli İsmail Uygur CHP’ye üye yapmıştı. O günden beridir de üyeliğim duruyor.

Belediye Başkanı Övünç Demir ile CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat, bana ihraç dilekçesi gönderip, benden “savunma” istemişler.

Sayın Demir ve Polat’a hiçbir şekilde “savunma” yapmayı kabul etmiyorum. Gönderdikleri dilekçenin benim için hiçbir hükmü yoktur. Sadece bir mektuptur. Mektuba da mektupla cevap verilir. Cevabımı da yazılı olarak kendilerine kapalı zarf içerisinde değil, buradan tüm kamuoyuna açık şekilde yazıyorum;

2024 seçimlerinde Övünç Demir’e oy vermeyenleri ihraç edecekseniz, o halde 2014 seçimlerinde Ufuk Yörük’e oy vermeyenleri, 2019 seçimlerinde İsmail Uygur’a oy vermeyenleri de ihraç edin. Bakalım o zaman sizden kaç kişi kalacak partide…

2014’te DSP’den aday olup CHP’nin adayı Ufuk Yörük’e seçim kaybettiren İbrahim Öz’ü meclis üyesi yapan siz değil misiniz?

İbrahim Öz ile beraber o seçimde CHP’ye seçim kaybettirenler arasında bana ihraç mektubu gönderen şimdiki İlçe Başkanı Hakkı Polat da yok muydu?

Başkaları da aynı şekilde meclis üyesi, ilçe yöneticisi, mahalle delegesi yapılmadı mı?

2019’da İsmail Uygur’a seçim kaybettirmek için elinden geleni yapanları da tek tek yazayım mı buradan? Torbalı halkı bu isimlerin kim olduklarını bilmiyorlar mı sanıyorsunuz?

Sayın Övünç Demir, 2019 seçimlerinde neredeydiniz? İsmail Uygur’a bir tane destek açıklamanız var mı? Bir tane seçim çalışmasında yer aldınız mı?

2009’a kadar MHP’de, 2014’e kadar AK Parti’de, 2024’e kadar İyi Parti’de siyaset yapan Behçet Çınar’ı baştacı yapıp, belediye meclis üyesi yapan siz değil misiniz? Yıllardır partide emek verenlere haksızlık yaptığınızı düşünüyor musunuz?

Belediye kadrolarına yaptığınız atamalar, belediye yardımcılığı görevine getirdiğiniz isimler, müdür yaptığınız isimlerin hangilerinin bugüne kadar partiye bir faydaları olmuş?

Bakın arkadaşlar, başta da dediğim gibi sizlere karşı “savunma” yapmayı “kendime zulüm” sayarım. Asla ama asla herhangi bir savunma yapmayacağım. 2024 yerel seçimlerinde de daha önce siz ne yaptıysanız, ben de fazlasını yapmadım.

Yerel seçimler boyunca, yaptığım haberlerde, yazdığım yazılarda gazetecilik çizgisine azami dikkat gösterdim. Benim için önce Torbalı ve Torbalı halkı gelir. Mesleğimin onuru ve sorumluluğu sizinle aynı yolda yürümemi imkansız hale getiriyor. Yolunuz, bahtınız açık olsun, ama şunu da unutmayın; siz başlattınız…

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ