Kongreye Torbalı damgası

AK Parti İzmir 8. Olağan İl Kongresi bugün Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen kongreye Torbalı yine damga vurdu. 60 mahalleden ve ilçe binası önünden yüzlerce araç kaldıran AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, binlerce kişiyle Halkapınar’a gitti. Mevcut İl Başkanı Bilal Saygılı’nın tek aday olarak girdiği kongre sonucunda Torbalı’dan da Feyim Özçelik ve Metin Yüğrük yeni dönemde görev yapacak.
İLK TEBRİK ÇAĞLAR’DAN
Kongre sonrası sosyal medya hesabından bir tebrik mesajı yayınlayan önceki dönem Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti İzmir 8. Olağan İl Kongremiz’de bir kez daha göreve seçilen Bilal Saygılı başkanımızı, yeni dönemde İl Yönetimi’nde Torbalı’mızı temsil edecek olan Feyim Özçelik ve Metin Yüğrük’ü tebrik eder, görevlerinde muvaffakiyetler dilerim. Bugüne kadar olduğu gibi, bu büyük kongrede bizleri yine yalnız bırakmayan vefakar, cefakar Torbalılı hemşehrilerimize ve AK ailemize de teşekkür eder, saygılarımı sevgilerimi sunarım” dedi.
GİRGİN’DEN TEŞEKKÜR
Kongre sonrası bir tebrik mesajı da AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Yılmaz Girgin yayınladı. Girgin yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen coşkulu kongremizde bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti İzmir 8. Olağan kongremiz ile yeniden göreve seçilen başta İl Başkanımız sayın Bilal Saygılı ve yönetimi olmak üzere, yeni dönemde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilçemizi temsil edecek olan Feyim Özçelik ve Metin Yüğrük’ü de tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti!” ifadelerine yer verdi.



