Diğer ilçelerden örnekler verdi

AK Parti Meclis Grup Sözcüsü Gizem Akyüz Duman diğer ilçelerden örnekler vererek, Torbalı’da meclis toplantılarının canlı yayınlanması için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti. Duman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“Değerli Torbalılı Hemşehrilerim;
Şehrimizin çoğu ilçesinde belediye meclis toplantıları; o ilçede yaşayan vatandaşların takip edebilmesi, alınan kararlara, verilen tekliflere ve yapılan çalışmalara şahit olabilmesi için dijital ortamda CANLI yayınlanmaktadır.
Ama maalesef Torbalı’nın meşruiyetini yitirmiş belediye başkanı Torbalılardan korktuğu için, yaptıklarının ve yapmadıklarının kimse tarafından bilinmesini istemediği için Torbalı Belediye Meclisinin canlı bir şekilde yayınlanmasını YASAKLAMIŞTIR.
Kendisine tavsiyemiz, hiç boşuna uğraşmasın, doğrudan Torbalı Belediye Meclisini feshetme kararı versin, diktatörlük sevdasına kaldığı yerden devam etsin.
Torbalılı vatandaşlarımız, Belediye Meclis toplantılarımızı takip etme özgürlüğüne kavuşana kadar mücadele edeceğiz, söz veriyoruz.”

