Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Oto hırsızlığı şebekesi Torbalı’da çökertildi


İzmir ve Torbalı’da meydana gelen çeşitli oto hırsızlıkları olaylarına karşı çalışma başlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dedektif gibi iz sürerek 3’ü erkek, 1’i kadın olmak üzere 4 kişilik hırsızlık şebekesini çökertti

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, İzmir ve Torbalı’da 9 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 4 kişilik hırsızlık çetesini kıskıvrak yakalayarak adli makamlara sevk etti. İlçede bulunan güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını inceleyerek hırsızların izini süren Asayiş Büro ekipleri kısa sürede hırsızlara ulaştı.

İZMİR’DEN ÇALINAN ARAÇLARI TORBALI EMNİYETİ BULDU

Torbalı’da gerçekleşen 4 hırsızlık olayını aydınlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri, İzmir’in farklı ilçelerinde gerçekleşen 3 ayrı hırsızlık olayını da aydınlattı. Konak ve Bayraklı ilçelerinden çalınan 3 araç Torbalı polisinin başarılı çalışması ile bulundu.

4 KİŞİ YAKALANDI

Toplam 7 ayrı oto hırsızlığı, 1 adet elektrikli bisiklet hırsızlığı ve 1 adet açıktan hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen A.İ, Ü.O, İ.G, ve G.K yakalanarak gözaltına alındı. 4 şahıs Emniyet’teki işlemlerinin ardından Torbalı Adliyesi’ne sevk edildi. Torbalı’da çalınan 4 araçtan biri Bayraklı’da, biri Çaybaşı’da bulunurken 2 aracın halen kayıp olduğu bildirildi. İzmir’den çalınan 3 aracın da biri taşkesik’te terkedilmiş halde bulunurken, diğer 2 aracın halen kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan araçların bulunmasına yönelik çalışmalar devam ederken, aracı bulunup kendilerine teslim edilen vatandaşlar Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ