Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Mia Koru’nun fiyatı belli oldu

Mia Koru’nun fiyatı belli oldu

Koç İnşaat tarafından Torbalı’ya konumlandırılıp inşa edilen Mia Koru Torbalı projesi, modern mimariye sahip iki etaptan oluşuyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı proje, 15 dönümlük arsa alanıyla site sakinlerine geniş bir alan sunuyor

Torbalı ilçesine inşa edilmiş durumda olan projedeki bir oda ve bir salonlu daire tipi, net 55 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarına yer verilen projedeki iki oda ve bir salonlu daire tipleri, net 85,4 metrekare ile 113,5 metrekare arasında olmak üzere potansiyel alıcılarına dört farklı seçenekle buluşuyor. İki oda ve bir salonlu dairelerin ebeveyn banyosu da mevcut durumda.

Projedeki üç oda ve bir salonlu evler

Mia Koru Torbalı projesindeki üç odası ve bir salonuyla tamamlanmış olan evler, net 129 metrekarelik alana sahip. Bu daireler tek tipte sunulurken projedeki 3+1 dairelerde ebeveyn banyosu ve çamaşır odası bulunuyor.

Mia Koru Torbalı projesindeki 4+1 daire tipi

Arslanlar Mahallesi’ne konumlandırılmış durumda olan projede, dört oda ve bir salonlu dairelere de yer veriliyor. Projedeki dört oda ve bir salonlu konutlar, tek tipte inşa ediliyor. Kapalı otoparka sahip olan projedeki 4+1 dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare değerinde bulunuyor.

Projedeki dairelerin satış fiyatı ne kadardan başlıyor?

Çok sayıda sosyal donatıya sahip projedeki bir odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı, 325 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki konutların çoğu satılmış durumdayken iki odalı ve bir salonlu konutlar 390 bin Türk lirasından başlayan değerlerle sunuluyor. İçerisinde kafelere yer verildiği projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı ise 625 bin Türk lirasından başlıyor. Projeden konut satın alımlarında, banka kredisi kullanılabiliyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ