Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Bankamatikçileri Ayrancılar’a da astılar!

Bankamatikçileri Ayrancılar’a da astılar!

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı yaptırdığı afiş ile Belediye Başkanı Mithat Tekin ile CHP’li belediye meclis üyelerini ilçe halkına şikayet etmişti. Belediye şirketi olan Torbel’den aylık 8 Bin 900 TL alan başkan ve meclis üyelerinin belediye şirketinden istifalarını isteyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, söz konusu ücretler için “siyasi rüşvet” ifadelerini kullanmış, Belediye Başkanı Mithat Tekin ise yaptığı açıklamada bu ücretin “Maaş değil, huzur hakkı” olduğunu dile getirmişti.

AFİŞ YAPTIRDILAR

Bu tartışmaların gölgesinde AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı harekete geçerek, CHP’li belediyeyi Torbalı halkına şikayet etti. Önce parti binasına afiş asan ilçe teşkilatı, bugün de Ayrancılar İrtibat Bürosu’na astığı afiş ile belediyeden aylık 8 Bin 900 TL alan CHP’li yöneticileri şikayet etti.

CHP İKİYE BÖLÜNDÜ

Öte yandan CHP’li belediye başkanı Mithat Tekin ile meclis üyelerinin aldığı bu ücretler Cumhuriyet Halk Partisi tabanı başta olmak üzere Torbalı kamuoyunda infiale neden oldu. İlçe halkı büyük tepki gösterirken, CHP’li vatandaşlar da bu konuda belediye yönetimine oldukça tepkili.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ