Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

İyi Parti rozeti takan o isimler hakkında konuştu

İyi Parti rozeti takan o isimler hakkında konuştu

İyi Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu’nun bugün rozet takarak MHP’den geçtiklerini iddia ettiği Cumhur Eren ile Hilmi Can Ersoy hakkında bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, “Kendilerini MHP’de hiç görmedik” dedi

Söz konusu isimlerin hiçbir zaman MHP için çalışmadıklarını ifade eden Kaçar, “Torbalı halkı da, MHP tabanı da bu isimleri biliyor, kendileri hiçbir zaman MHP’nin başarısı için çalışmadılar. MHP’nin ismini kullanarak başka partilerde ikbal peşinde koştular. Bugün de layık oldukları yere gittiler. Anadolu’da bir deyim vardır; su akar yolunu bulur derler. Bu şahıslar da yollarını buldular, kendilerine mübarek olsun. Ama rozet takarken bile partimizin ismini kullanıyorlar” dedi.

“HANGİ PARTİYE GİDERLERSE GİTSİNLER, OY ATACAKLARI PARTİ BELLİ”

Söz konusu isimlerin geçmişte de MHP’ye oy vermediklerini belirten Kaçar, “Bu şahısların bir alışkanlığı var, hangi partiye giderlerse gitsinler, hangi rozeti takarlarsa taksınlar oy atacakları yer değişmiyor. Rozet takmaları bizim için sevindirici, İnşallah bundan sonraki siyasi hayatlarında partimizin ismini kullanmazlar” dedi.

“TORBALI’DA HİÇBİR ÜLKÜCÜ, İP’E GEÇMEZ!”

MHP tabanının birbirine sıkı sıkıya bağlı olduğunu ifade eden başarılı ilçe başkanı Veli Kaçar, “Torbalı’daki ülkücülerin adresi üç hilalin dalgalandığı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Geçmişte partimiz üzerinden siyasi rant devşiren, başka partilere yama olan insanlar hiçbir şekilde partimizi temsil edemezler, onları ülkücü olarak da kabul etmiyoruz. Ülkücüler dün olduğu gibi bugün de MHP çatısı altındadırlar, başka partilere gidenler ait oldukları yere gittiler” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ