Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

İlk aday Musa Yukarı

İlk aday Musa Yukarı

Üç ay sonra gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimleri için adaylığını açıklayan ilk isim Musa Yukarı oldu. Yukarı, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile adaylığını resmen duyurdu

Torbalı’da yaklaşık 20 yıldır servis taşımacılığı yapan Musa Yukarı, 3 ay sonra gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimleri için adaylığını açıkladı. Abant Kafe’de kalabalık bir ekiple gerçekleştirdiği basın toplantısı ile adaylığını duyuran Yukarı, oldukça iddialı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Yukarı, Torbalı’da taşımacılık sektöründe ciddi sorunlar olduğunu ve bu sorunların mevcut oda yönetiminden kaynaklandığını belirtti. Önemli projeler hazırladığını belirten Yukarı, “Bugün burada bulunan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. 2022 yılının Ocak ayında gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimlerinde başkan adayı olduğumu sizlerin huzurunda açıklıyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

CIVA İSMAİL KORSAN TAŞIMACILIK YAPIYOR

Torbalı Şoförler Odası Başkan adayı Musa Yukarı, mevcut oda başkanı Cıva İsmail Akman hakkında da çarpıcı bir açıklama yaparak, “Mevcut oda başkanı üyelerini koruyup, korsanla mücadele edeceği yerde, kendisi korsan taşımacılık yapıyor. Biz göreve geldiğimizde buna son vereceğiz. Torbalı’da korsan taşımacılığı bitireceğiz. Şehir içi ulaşımında, taksi taşımacılığında ve servis taşımacılığında ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu sorunların da sebebi mevcut oda yönetiminin çalışmamasından kaynaklanıyor. Diğer odalara bakın üyeleri için nasıl çalışıyorlar, bir de bizim Şoförler Odamıza bakın. Mevcut yönetim 16 yıldır görevde olmanın metal yorgunluğunu, yıpranmışlığını yaşıyor. Şoförler Odası’nda artık değişimin vakti gelmiştir” dedi.

ODA BAŞKANI SİYASET YAPMAZ

Her siyasi görüşe eşit mesafede olduklarını belirten Yukarı, “Bir oda başkanı bulunduğu makamı siyasete alet etmemeli. Bizler her siyasi görüşe eşit mesafede olacağız. Ne odamızı bir siyasi partinin arka bahçesi haline getireceğiz, ne de kimsenin adamı olacağız. Bizim tek derdimiz üyelerimiz olacak. Üyelerimizin bir sorunu olduğu zamanda çözüm mercii neresi ise o kapıya gidip, üyelerimizin dertlerine, sorunlarına çözüm arayacağız” ifadelerini kullandı. Ocak ayı içerisinde gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimlerinde yaklaşık 1100 üye oy kullanacak ve 20 kişilik oda yönetimini belirleyecek.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ