Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Çağlar’dan belediyeye çağrı!

Çağlar’dan belediyeye çağrı!

Üzerinde “Resmi hizmete mahsustur” yazılan belediye araçlarının, belediye personeli tarafından kendi keyfi işlerinde kullanıldığına dair gelen haberler üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar’dan açıklama geldi. Bunun kanuni bir suç teşkil ettiğini belirten Çağlar, “Belediye araçları kimsenin şahsi aracı değildir. Özel ve keyfi işlerde kullanılamazlar. İlçeye hizmet etmek amacıyla kamu kaynakları ile satın alınan araçlar, bir takım keyfi işlerde kullanılıyor şeklinde duyumlar alıyoruz. Bu suçtur, burada mevcut belediye yönetiminin bir ihmali söz konusudur” dedi.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Resmi araçların keyfi işlerde kullanılmasının doğru olmadığını belirten Çağlar, belediye yönetimine çağrıda bulundu. AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar yaptığı açıklamada, “Bununla ilgili belediye yönetimine çağrıda bulunuyorum; belediyenin bütün araçlarının üzerine okunacak şekilde Resmi Hizmete Mahsustur ibaresi yazılıp, bu araçlar belediye hizmetlerinde kullanılsın. Bunun aksi durumunda gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağımızın da bilinmesini istiyorum” dedi.

SENDİKA İSTEYEN İŞÇİLERE MOBBİNG YAPILIYOR

Belediye işçilerinin sendika talebi ile ilgili de konuşan Çağlar, “Torbalı Belediyesi’nde görev yapan çok sayıda işçi kardeşimizin sendika talebi var. Bu talebe vereceği yanıt belediye yönetimini ilgilendirir. Ancak bu işçilere mobbing yapıldığı, işten çıkarma ile tehdit edildiklerini duyuyoruz. Bu durum hepimizi ilgilendirir. Anayasal bir hak istedi diye, hiçbir işçi aşı ile, ekmeği ile tehdit edilemez, mobbing yapılamaz. Baskı ile, zulüm ile belediye yönetilemez. Bu konuda da Torbalı Belediye Başkanı sayın Mithat Tekin’i işçilerle medeni şartlarda görüşmeye, taleplerini dinlemeye ve ortak bir uzlaşı yolu bulmaya davet ediyorum. Bugüne kadar hiçbir sorunu çözemedikleri gibi bu konuyu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Ama işçi kardeşlerimiz merak etmesin, bu konunun da yakın takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ