Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

İlçe Başkanı konusu konuşulmadı

İlçe Başkanı konusu konuşulmadı

CHP’de yaşanan İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Yardımcılığı krizi Ankara’ya taşındı. Özkan Yıldız’ı görevden alan ve CHP İzmir İl Yönetimi’nin Torbalı’ya atadığı İlçe Başkanını kabul etmeyen Belediye Başkanı Mithat Tekin, Ankara’ya çağrıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de kısa bir görüşme yapan Tekin, Ankara’dan Torbalı’ya talimat göndererek apar-topar Özkan Yıldız’ı görevine iade etti. Göreve iade edilen Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Yıldız da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İLÇE BAŞKANINI DENİZ YÜCEL AÇIKLAYACAK

Görüşmede Torbalı’daki İlçe Başkanı krizini de gündeme getirmek isteyen Mithat Tekin’e, Kılıçdaroğlu’nun “O konuda İl Başkanı sayın Deniz Yücel’e gerekli talimatı verdim, o konuyu Deniz beyle görüşün” dediği iddia ediliyor. Tekin’in Torbalı’ya döndükten sonra CHP İzmir İl Başkanlığı’na gitmesi bekleniyor.

MECLİS ÜYELERİ DİK DURUŞ GÖSTERECEK

CHP’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre CHP’li belediye meclis üyeleri Övünç Demir’in ilçe başkanlığını kabul etmeyecekler. Yukarıdan dayatma bir ilçe başkanını istemeyen meclis üyelerinin birçoğu gerekirse görevinden istifa edeceklerini belirtiyorlar. Aynı meclis üyelerinin “Özkan Yıldız konusunda büyük gol yedik, ilçe başkanlığında da gol yersek Mithat Tekin de istifa etsin” dedikleri konuşuluyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ