Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

BOZUK YOLLARI GÜNAYDIN’DAN ÖĞRENİYORLAR


Bir gazeteci olarak Torbalı’daki bozuk yolların sıkıntısını bende çok çekiyorum. Ne zaman sokağa çıksam insanlar önümü kesip, “Şu yolların halini yazsana” diyorlar. Bu yollar yüzünden ben bile sokağa çıkamazken CHP’li yöneticiler ve belediye başkanı Mithat Tekin nasıl sokağa çıkabiliyor hayret ediyorum.

Mithat Tekin, kendi basın bürosuna haber yaptırıp, neredeyse yalvarırcasına bir üslupla, “Ne olur Mithat Tekin’e yüklenmeyin, ne olur ona kızmayın, Torbalı’nın 50 yıllık sorunu çözülüyor, 70-80 milyonluk hizmet yapılıyor. Siz Torbalı’daki yolları boşverin, Kemalpaşa Kavşağı’na bakın, hükümete yüklenin” falan filan diyorlar.

Bunun adı akıl tutulmasıdır, beceriksizliktir, iş bilmezliktir. Torbalı halkına yazı yazıp yalvaracağınıza, iki satır İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yazın, gelip şu yolları asfaltlasınlar.

Torbalı’nın sokakları ile Kemalpaşa Kavşağı’nı kıyaslayıp olaya siyasi boyut kazandırmaya çalışmayın. Daha önce de “Siz yolları boşverin, millet ekmek bulamıyor” diyen İlçe Başkanınızın bir gecede bütün yönetimi ile beraber görevden nasıl alındığını gördünüz.

Erol Günaydın yönetimi ile beraber gitti, sırada Mithat Tekin ve belediye yönetimi var. Siz bu anlayışla 2024’ü bile zor görürsünüz.

Torbalı halkını aptal yerine koymayın, 3 yıldır ilçeye çivi çakmadınız. Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu çalışmasını kendinize mal edip, vatandaşı kandırmayın. Daha dün bir vatandaş belediyeyi basıp bozuk yollara isyan etti.

Büyükşehir Belediyesi gelip istediği gibi Torbalı’yı kazıyor, siz de Torbalı Belediyesi olarak sadece seyrediyorsunuz.

İnsanlar sokakta yürüyemiyor, arabasına binemiyor, araçlarda alt takım kalmadı, bozuk yollar yüzünden insanlar kazalar yapıyor, kuryeler motosiklet süremiyor. Yazın tozdan, kışın çamurdan bıktık artık. Vatandaş çile çekmekten, bizler haber yapmaktan usandık. Peki siz ne yapıyorsunuz? Hiçbir şey…

Sizin yapamadığınızı AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın yapıyor. Kendi imkanları ile Torbalı’daki bozuk yolları, vatandaşın şikayetlerini gündeme taşıyor. Televizyon televizyon, gazete gazete gezip Torbalı’daki bozuk yolları gündeme getiriyor. Büyükşehir Belediyesi de Torbalı’da Selman Günaydın’ı muhatab görüp bozuk yolların adresini istiyor. Ertesi gün de gelip o bölgelerde yol ve asfalt çalışması yapıyorlar.

Bakın etkili muhalefet budur, etkili siyaset böyle yapılır.

Sizi takan yok, ciddiye alan yok!

Sizde göbeğinizi kaşıyıp, yan gelip yatın. Zaten 3 yıldır yatıyorsunuz, 2 yıl daha yatın. AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar belediye meclisinde yüzünüze “Siz 2 yıl boyunca çöpleri toplayın biz onu da proje olarak kabul edeceğiz” dedi. Ben sizin yerinizde olsam utanırım… ama siz gülüp geçtiniz!

Emin olun Torbalı kamuoyu sizden belediyecilik yapmanızı beklemiyor. Sizin de zaten öyle bir derdiniz yok. Sizin derdiniz zaten başınızdan aşkın. Belediyeyi elinizde tutmak, partiyi elinizde tutmak, meclis üyelerinizi maaşa bağlamak! 360 Milyon’luk bütçe yaptınız, bütçede hizmetin H’si, yatırımın Y’si yok! Geride kalan 3 yılda 1 Katrilyon’a yakın bütçe kullandınız, bana değil Torbalı halkına gösterebileceğiniz 1 tane (yazıyla da yazıyorum BİR tane) hizmet var mı?

Tutturmuşlar “Hükümet Kemalpaşa Kavşağı’nı niye yapmıyor” falan…

Eskiden İzmir-Aydın yolu Torbalı’nın dışında kalıyordu. Ama şimdi şehiriçi olmuş durumda. Sizin yerinizde becerikli bir belediye yönetimi olsaydı Ayrancılar’dan Pamukyazı’ya kadar İzmir-Aydın Otoyolu’nu bulvar haline getirir Kemalpaşa Kavşağı’nı da belediye imkanları ile yapardı.

Ama siz 3 yıldır yatıyorsunuz, belediye bütçesinin nereye harcandığı belli değil, seçimde oyu kendinize istiyorsunuz, hizmeti de hükümet gelip yapsın diye bekliyorsunuz…

Hükümet yapar merak etmeyin. 60 tane okulu nasıl yaptıysa, 250 yataklı bölge hastanesini nasıl yaptıysa, Adliye binasından Diş Hastanesine kadar nasıl yaptıysa, Fetrek’i nasıl temizlediyse, Torbalı’nın köylerine kadar doğalgazı nasıl getirdiyse Kemalpaşa Kavşağı’nı da yapar evelAllah!

Siz de arada bir yazı yazıp vatandaşa yalvarın da ne kadar aciz durumda olduğunuz belli olsun…

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ