Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Yukarı: Cıva’yı korku sardı

Yukarı: Cıva’yı korku sardı

Bazı haber sitelerinde yer alan “Musa Yukarı aday olamayacak” iddialarına yanıt veren Torbalı Şoförler Odası Başkan adayı Musa Yukarı, “Korkunun ecele faydası yok” dedi

Söz konusu haberleri Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman’ın yaptırdığını belirten Yukarı, “Her seçim döneminde türlü entrikalarla, Bizans oyunlarıyla koltuğunu korumak için şoför esnafını birbirine düşürmeyi başaran Cıva İsmail Akman seçimi kaybedeceğini anlayınca yalana dolana iftiraya başladı. Sarılacak dalı kalmayan Cıva, çaresizlik ve acziyet içerisinde bize saldırmaya başladı. Cıva İsmail son seçimde 250 civarı oy almıştı, bu kez o oyların yarısını bile alamayacağını gördü. Ama biz şoför esnafları olarak o salona 500 kişiyle gireceğiz. Aday olamayacağım dedikodularını yayan Cıva İsmail adaylığıma engel olsun da görelim” dedi.

“CIVA YİNE ALAVERE DALAVERE PEŞİNDE”

Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman’a sert sözlerle yüklenen Yukarı, “Torbalı Şoförler Odası’nı yıllardır alavere dalavere ile yönetiyorsun. Artık tutunacak dalın kalmadı. Bunlar son çırpınışların. Torbalı şoför esnafı olarak seni çiçeklerle uğurlayacağımız gün yakındır. Koltukta oturabilmek için çevirmediğin film kalmadı. Ama artık yemezler. Torbalı halkı da, şoför esnafı da senin gerçek yüzünü biliyor. Takken düştü Cıva!” dedi.

“CIVA’NIN SON ÇIRPINIŞLARI”

Pazar günü gerçekleşecek olan oda seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını söyleyen Musa Yukarı, “Seçimi kazanacağımızı Cıva İsmail de gördü. 6 aydır sahada çalışıyorum ve adaylığımı aylar öncesinden açıkladım. Bugüne kadar bekleyen Cıva, neden bugüne kadar sustu da şimdi aday olamayacağımı iddia ediyor. Çünkü Pazar günü yaşayacağı hezimeti o da gördü. Ama korkunun ecele faydası yok. Bugüne kadar çiftlik gibi yönettiği Torbalı Şoförler Odası’nı önce Allah’ın izni, sonra da şoför esnafımızın teveccühleri ile Cıva’dan kurtaracağız” şeklinde konuştu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ