Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Bu yıl 6 okul hizmete girecek


2018 yılında yıkılarak yeniden inşa edilen Fatih İlköğretim Okulu hizmete girmeye hazırlanıyor. İnşaatı tamamlanan okulda İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bu yıl ilçe genelinde 6 yeni okulun daha hizmete gireceğini söyledi

2018 yılında yıkılarak yeniden inşa edilen Fatih İlköğretim Okulu’nda çalışmalar tamamlandı. Okulda incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ilçe genelinde 6 yeni okulun daha tamamlanarak hizmete gireceği müjdesini verdiler. Modern yapısı ile dikkat çeken Fatih İlk Okulu’nun hizmete girmesiyle, bölgenin önemli bir sorunu daha çözüme kavuşmuş olacak.

GÜNAYDIN, “EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

AK Parti olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Torbalı’da eğitim ve öğretime çok büyük önem veriyoruz. Eğitim kurumlarımıza, okullarımızda önemli derecede yenileme ve dönüşüm çalışması yaptık. Çocuklarımız daha modern binalarda, daha çağdaş eğitim olanaklarına kavuşmaya devam ediyorlar. Son 10 yıl içerisinde ilçemize 60’a yakın yeni okul kazandırdık. Onlardan biri de Fatih İlköğretim Okulumuz. Bugün de bölge milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Mücahit Yentür ile beraber okulumuzu gezdik. Torbalı’ya yakışır, Atatürk Mahallemize yakışır, oldukça modern bir okul oldu. Bu okulun yapımında ve ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan sayın vekilimize teşekkür ediyoruz” dedi.

KAYA, “6 OKUL DAHA HİZMETE GİRECEK”

Fatih İlk ve Orta okulu, Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi, Ayrancılar Atatürk İlkokulu, Subaşı Dünya Bankası Avrupa Birliği İlkokulu ve Tepeköy İlkokulu’nun bu yıl açılarak eğitim vereceğini müjdeleyen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İlçemizde nüfus artışı ile beraber önemli sayıda bir okul ihtiyacı doğuyor. Her yıl 2 Bin’den fazla çocuğumuz okula başlıyor. Bizim Torbalı’da her yıl 5-6 okul yapmamız lazım. Allah’a şükür 7-8 yıldır bunu sağlıyoruz. İlçemize şu ana kadar 60 civarı okul kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bu yıl sadece Torbalı’da 6 yeni okul hizmete girecek. Önümüzdeki yıl için de 7 adet okulumuzun planı hazır. Çocuklarımıza, velilerimize, ilçe halkımıza, Milli Eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Kaya, daha sonra Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek kısa bir süre önce temeli atılan cami inşaatını inceledi. Okulun bahçesine bir de Kız Öğrenci Yurdu inşa edilecek.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ