Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Torbalı’nın en köklü pastanesi


Torbalı’da 35 yıl önce kurulan ve şu an ayakta olan Torbalı’nın en eski pastanesi Nasreddin Pastanesi, ikinci kuşak temsilcileri Ali ve Emre Esendeniz yönetiminde 4 şubesi ile hizmet veriyor. Kurumsal kimliği ile dikkat çeken Nasreddin Pastaneleri, kaliteyi uygun fiyatla müşterilerine sunuyor

Torbalı’da 35 yıl önce kurulan Nasreddin Pastanesi, ilçenin en köklü markaları arasında bulunuyor. Babadan oğula ikinci kuşak firma sahipleri Ali ve Emre Esendeniz kardeşler, babalarından devraldıkları firmayı daha da büyüttüler. Şuan 4 ayrı şubesi bulunan ve 27 kişilik uzman kadrosuyla hizmet veren Nasreddin Pastanesi, Torbalı halkından da yoğun ilgi görüyor. Muratbey Mahallesi’nde bulunan üretim merkezinde, hijyenik koşullarda günlük ve taze olarak üretilen yaş pasta, kuru pasta, şerbetli tatlılar, sütlü tatlılar, börek ve poğaça başta olmak üzere günlük 30 çeşit tatlı ve yaş pasta çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip.

400 METREKARELİK ÜRETİM MERKEZİ

Firmanın tarihi hakkında bilgi veren Nasreddin Pastaneleri sahibi Ali Esendeniz, “Torbalı’da 35 yıl önce hizmet vermeye başladık. O günden beri aralıksız bir şekilde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Günlük 30 çeşit tatlı ve yaş pasta çeşitlerimiz ile 4 şubemizde müşterilerimizin taleplerini karşılıyoruz. Muratbey Mahallesi’nde bulunan 400 metrekarelik üretim merkezimizde steril ve hijyenik koşullarda üretimimizi sağlayıp 2 tanesi Muratbey’de olmak üzere Pancar ve Tepeköy Mahallelerimizdeki toplam 4 adet şubemizde müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

TORBALI’NIN EN KÖKLÜ PASTANE MARKASI

Torbalı’da faaliyetini sürdüren en eski pastane olduklarını belirten Esendeniz, “Firmamızda günlük ve taze olarak birçok çeşit ürünün üretimini yapıyoruz. Yaş pasta, kuru pasta, baklava, dondurma, poğaça, börek, simit çeşitleri, sütlü tatlılar, helva, lokum, tahin, pekmez gibi ürünleri kendi üretim merkezimizde üretiyoruz. Bununla beraber özel günler için butik pastalar ve düğün pastaları da yapıyoruz. 27 kişilik alanında uzman kadromuzla, en kaliteli malzemelerle en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ