Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Delegeleri arayıp baskı yapıyor

Delegeleri arayıp baskı yapıyor

2 Aralık’ta gerçekleşecek olan Torbalı Ziraat Odası seçimleri öncesinde siyaset kızıştı. CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, seçimlere müdahil olarak aday çıkarmaya çalışıyor.

Edindiğim bilgilere göre Övünç Demir, mevcut başkan Yılmaz Girgin’in karşısına kendi A Takımı’nda bulunan CHP İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Uslu’yu aday olarak çıkarmaya çalışıyor.

Sinan Uslu, 2 Aralık’ta gerçekleşecek olan delege seçimlerinde Eğerci Mahallesi’nden aday olacak. Uslu, kendi sandığında tek aday olarak seçime giriyor. Delege olarak seçilmesi şimdiden garanti. Delege seçildikten sonra da Yılmaz Girgin’in karşısında aday olacak.

Sinan Uslu, Torbalı Ziraat Odası eski başkanlarından merhum Murat Uslu’nun oğlu. Önceki seçimlerde de aday olmak istedi ancak destek bulamadı. Uslu, aradığı desteği bu kez Övünç Demir’den buldu.

Demir’in delegeleri arayarak tek tek baskı yaptığı ve Sinan Uslu’ya destek istediği belirtiliyor. Esnaf Odası, Şoförler Odası ve Ticaret Odası’nda çıkaracak aday bulamayan Övünç Demir’in Ziraat Odası’na el atmasının sebebi ne olabilir?

Aldığım duyumlara göre, Demir, yerel seçimler öncesi en azından bir odayı elimde tutayım diye düşünüyor. 2024 adaylık yarışında, Torbalı Ziraat Odası’nı kullanmak istiyor. Bu nedenle de Sinan Uslu’yu aday çıkarıyor.

2024 yerel seçimleri geldiğinde Sinan Uslu, belediye başkan adaylığı için Övünç Demir’e açık destek verecektir.

Övünç Demir, kendine yakın medya kuruluşlarını da harekete geçirdi. Sabah-akşam Yılmaz Girgin aleyhinde haberler yaptırıyor.

Ben şahsen Övünç Demir’in daha cesur davranmasını, kamuoyu önünde Sinan Uslu ile beraber bir basın açıklaması gerçekleştirip, desteğini açıklamasını bekliyorum. CHP İlçe kongresinde Sinan Uslu, Övünç Demir’e açıktan destek vermiş, yönetim listesine bile girmişti. Bakalım aynı cesareti Övünç Demir de gösterebilecek mi? Böyle seçimlerde gizli-saklı destek olmaz.

Zaten bütün Torbalı, Övünç Demir’in Sinan Uslu’yu desteklediğini öğrendi. Eğer desteklemiyorsa da çıkıp yalanlasın…

Bu arada aldığım duyumlara göre iki dönemdir Torbalı Ziraat Odası’nı başarılı bir şekilde yöneten mevcut başkan Yılmaz Girgin’in ekibiyle beraber bir dönem daha bu göreve talip olması bekleniyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ