Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Övünç Demir’e bir şok da Ziraat Odası’ndan!

Övünç Demir’e bir şok da Ziraat Odası’ndan!

Torbalı Ziraat Odası seçimleri bugün delege seçimleri ile başladı. 60 mahallede kurulan sandıklarda oy kullanan Ziraat Odası üyeleri, her mahalleden 1 delege seçtiler. Delege seçimlerinde iki ayrı liste yarıştı. Mevcut Başkan Yılmaz Girgin’in listesinden 38 delege seçimi kazanırken, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir’in desteklediği Sinan Uslu 22 delege alabildi.

38 DELEGEDEN GİRGİN’E DESTEK AÇIKLAMASI

SEÇİM sonuçlarının ardından Övünç Demir kendisine yakın medya kuruluşlarında çeşitli spekülatif haberler yaptırarak seçimden Sinan Uslu’nun zaferle ayrıldığını iddia etti. Bunun üzerine bugün seçilen 38 delege Torbalı Ziraat Odası’nda bir araya gelerek Girgin’e destek açıklamasında bulundular. Bu açıklamanın ardından mevcut başkan Yılmaz Girgin, bir dönem daha başkanlık yapmayı garantiledi.

DESTEKLEDİĞİ BÜTÜN ADAYLAR KAYBEDİYOR, CHP’YE ZARAR VERİYOR

Daha önce Torbalı Kent Konseyi ve Torbalı Şoförler Odası seçimlerinde hezimet yaşayan CHP İlçe Başkanı Övünç Demir, Torbalı Ziraat Odası seçimlerinde de hezimete uğradı. Desteklediği aday açık ara fark yiyen Övünç Demir’in bugüne kadar desteklediği tüm adaylar girdikleri seçimleri kaybetti. Demir’in her seçime girerek kaybetmesi, parti içerisinde de büyük tartışmalara sebep oluyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ