Reklam
Gazete Torbalı

BAYRAKTEPE’DEKİ BAYRAĞI YENİLEDİLER

BAYRAKTEPE’DEKİ BAYRAĞI YENİLEDİLER

Alagedik Bayraktepe’de 12 metrelik bayrak direğinde Türk bayrağı yenilenerek göndere çekildi. Gençler Cumhuriyet coşkusunu doğada yaşadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, TOBEDOSK Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attı. 2019 yılında Cumhuriyet Bayramı’nda TOBEDOSK tarafından Ahmetli Mahallesi Alagedik mevkiine dikilen 12 metrelik bayrak direğinde bulunan Türk bayrağı, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünde yenilendi. Alagedik Bayraktepe’ye gerçekleştirilen yürüyüşün ardından şanlı bayrağımız, İstiklal Marşımız eşliğinde yeniden göndere çekildi. Etkinliğimize Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ökmen, Spor Koordinatörü Barış Ayaz, TOBEDOSK Kulüp Başkanı Mustafa Kapucu, yönetim kurulu üyeleri, kulüp sporcuları ve gençler katıldı.

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAM DESTEK

TOBEDOSK Kulüp Başkanı Mustafa Kapucu yaptığı açıklamada, “2019 yılında Cumhuriyet Bayramı’nda diktiğimiz bayrak direğinde bugün yeniden bayrağımızı göndere çekmenin gururunu yaşadık. Aradan geçen yıllara rağmen bayrağımızın gökyüzünde dalgalanmaya devam etmesi, kulübümüz için ayrı bir anlam ve değer taşıyor. Bu etkinlikle yalnızca bayrağımızı yenilemekle kalmadık; Cumhuriyet değerlerine bağlılığımızı, millî birlik ve beraberlik ruhumuzu gençlerimizle birlikte bir kez daha yaşattık. Etkinliğimizin en önemli kazanımlarından biri de gençlerimizi doğayla, sporla ve sosyal faaliyetlerle buluşturmak oldu. Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin, ilçemizde gençlik ve spor faaliyetlerinin gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gençlerimizin dağcılık, doğa yürüyüşü, kamp ve farklı doğa sporlarıyla tanışmasını; fiziksel gelişimlerinin yanı sıra dayanışma, sorumluluk, takım ruhu ve çevre bilinci kazanmalarını önemsiyoruz” dedi.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Kapucu, “TOBEDOSK olarak gençlerimizi yalnızca spor faaliyetlerine katılan bireyler olarak değil, geleceğin bilinçli, özgüvenli ve topluma faydalı bireyleri olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzle birlikte yeni etkinlikler, doğa faaliyetleri ve gençlerimize yönelik sportif organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Etkinliğimizin ulaşım desteğini ücretsiz olarak sağlayan Torbalı Nazar Turizm’den Yüksel Yavuz’a, etkinliğimizin görüntü ve video çekimlerini ücretsiz olarak gerçekleştiren Anatolia Films’ten Tolga Durmuş’a katkılarından, desteklerinden ve duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizlerle birlikte bu anlamlı günü paylaşan Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine, sporcularımıza, gençlerimize ve tüm kulüp üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlığımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Bayrağımız göklerde, Cumhuriyet sevdamız yüreklerde, gençlerimiz geleceğimizde sonsuza dek yaşayacak! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ