Reklam
Gazete Torbalı

İnan: Tahammülsüzler!

İnan: Tahammülsüzler!

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Torbalı’daki sel ve can kaybı üzerinden belediye başkanvekili Levent Yıldır ile AK Partili meclis üyesi Gizem Akyüz Duman arasında yaşanan tartışmaya dahil oldu. İnan “Seçilmiş Belediye Meclis Üyelerinin ne konuşacağına bu tahammülsüzler karar veremez” dedi.

AK PARTİLİ DUMAN’DAN ÖVÜNÇ DEMİR’E TEPKİ

AK Parti Torbalı Meclis Üyesi Gizem Akyüz Duman Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz hafta Torbalı’da çok elim bir hadise yaşadık. Aracında yağmur suyunun altında mahsur kalıp hayatını kaybeden Mehmet Ekinci’yi rahmetle anıyorum. Torbalı’da bir vatandaş boğularak can verdi. Böyle bir hadiseden sonra aslında hiçbirimizin konuşması haddi değil ama kalkıp da Torbalı Belediye Başkanı’nın ‘bu benim sorumluluğum değil’ gibi yaptığı açıklamaya bir çift laf etmek istiyorum” dedi. Belediye Başkanvekili Levent Yıldır ise araya girerek, Duman’ın konuşmasını böldü. Duman’ın mikrofonu kapatıldı.

İNAN’DAN DUMAN’A DESTEK

Konuyla ilgili olarak AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından Yıldır’ı hedef aldı. Duman’a destek çıkan İnan açıklamasında “seçilmiş Belediye Meclis Üyelerinin ne konuşacağına bu tahammülsüzler karar veremez” dedi. AK Partili İnan, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a “artık muhatabımız değilsin” demişti.

MECLİS ÜYELERİMİZ SUSMAYACAK!

Öte yandan Tunç Soyer döneminde AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapan AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Hızal da duruma tepki gösterdi. Muhalefet yapan meclis üyelerinin durmayacağını vurgulayan Hızal, “İzmir’de hakikatin sesini temsil eden meclis üyelerimiz susmayacak” açıklamasında bulundu.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ