Reklam
Gazete Torbalı

CHP Yönetimi’nde gençler ön planda

CHP Yönetimi’nde gençler ön planda

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı olarak atanan Bekir Özel, yönetim kurulu listesini açıkladı. İnce eleyip sık dokuyan Özel, gençlerin ön planda olduğu yönetim kurulu ile beklentileri de karşıladı. Parti tabanını kapsayıcı ve kucaklayıcı bir yönetim oluşturan CHP Torbalı İlçe Başkanı Bekir Özel, listesi ile parti tabanından da büyük destek gördü.

CHP’DE YÖNETİM GENÇLERDE

Özel’in açıkladığı CHP Torbalı İlçe Yönetimi’nde şu isimler yer alıyor;

Beyza Nur Dimlioğlu, Caner Ercan, Engin Köse, Eren Adıgüzel, Filiz Gül, Gökhan Balcı, Haydar Yıldırım, Mehmet Ali Atasoy, Neslihan Bozkurt, Oktay Çetin, Pelin Dolaz, Rufi Benli, Serhan Kesici, Vedat Aygün, Zafer Altunbaş, Zafer Erdoğan.

ÖZEL, “BABA OCAĞINDA OMUZ OMUZA”

Özel yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi hepimizin baba ocağı, geçmişten geleceğe uzanan büyük bir mücadele ve dayanışma ailesidir. Torbalı İlçe Örgütü’müz olarak partimizin köklü değerleri ve Cumhuriyetimizin kazanımları doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizleri güçlü kılan makamlar yada ünvanlar değil aynı hedefe inanan insanların yan yana durması, birbirine sahip çıkması ve halkımızla kurduğu gönül bağıdır. Bu baba ocağında herkesin yeri, herkesin emeği ve herkesin sözü değerlidir. Ayrışmadan, kırmadan ve birbirimizi daha da güçlendirerek Torbalı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütlü mücadelesini büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ