Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Köylüler talep etti, çalışmalar başladı

Köylüler talep etti, çalışmalar başladı

Ahmetli Mahallesi’nde bulunan ve küçük kanal olarak bilinen sulama kanalında DSİ tarafından temizleme çalışmaları başladı. Ahmetli muhtarı Hasan Kaplan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İlçe Başkanı Selman Günaydın ve DSİ yetkililerine teşekkür etti

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın Ahmetli’ye gerçekleştirdiği bir ziyarette sorunlarını ileten muhtar Hasan Kaplan, “Sayın vekilimiz köyümüzü ziyaret edip sorunlarımızı dinlediğinde kendisine iletmiştik. Bu kanal bizler için hayati öneme sahip. Muhtarlığım bitmeden temizlenmesini görmek istiyordum. Sağolsun sayın vekilimiz Mahmut Atilla Kaya da yakından ilgilendi. İlçe Başkanımız sayın Selman Günaydın ile birlikte DSİ Bölge Müdürlüğü’ne gittik. Talebimizi oradaki yetkililere de ilettik. Onlar da yılbaşından hemen sonra geleceğiz dediler ve bugün çalışmalar başladı. Başta sayın milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya olmak üzere, İlçe Başkanımız sayın Selman Günaydın ve DSİ Bölge Müdürlüğü ekiplerine Ahmetli Mahallesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNAYDIN, “EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ ATİLLA KAYA”

Torbalı’nın her sorunuyla yakından ilgilendiklerini ifade eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Torbalı halkının hiçbir şikayeti, hiçbir talebi bugüne kadar cevapsız kalmadı. Büyük-küçük demeden, vatandaşlarımızın yaşadıkları her soruna aynı hassasiyetle yaklaşıp, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabi bu süreçlerde en büyük avantajımız bölge milletvekilimiz, Torbalı’mızın evladı sayın Mahmut Atilla Kaya’dır. Sayın vekilimizin destekleri ile ilçemizin tüm ihtiyaçlarını birer birer karşılıyoruz. Ahmetli Mahallemizde bulunan küçük kanal artık neredeyse kullanılamaz hale gelmişti. Hiç topu ona buna atmadan, onun görevi bunun görevi demeden, sorunu sahiplenip DSİ bölge Müdürlüğü’müze gittik. Sağ olsunlar onlar da yakından ilgilenip temizleme çalışmalarını başlattılar. Hem sayın vekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya, hem de DSİ Bölge Müdürlüğü’müze teşekkür ediyoruz” dedi.

“YEREL-GENEL FARKETMEZ, BİZ BURADAYIZ”

Torbalı halkının sorunlarını siyasi malzeme yapmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Günaydın, “Torbalı’daki sorunlara, şikayetlere, taleplere, ihtiyaçlara bakış açımız belli. Bugüne kadar hiçbir sorunu yerel iktidara atmadık. Elimizden geldiği kadar Torbalı halkının sorunlarını çözmeye çalıştık. Bizim için yere-genel farketmez, Torbalı halkının bir sorunu varsa biz AK Parti olarak buradayız. Sayın vekilimizle beraber, gece gündüz demeden Torbalı için çalışmaya, ilçemizin sorunlarını bir bir giderip hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ