Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Koltuk sevdam yok

Koltuk sevdam yok

27 Şubat’ta gerçekleşecek olan CHP Torbalı İlçe kongresinde aday olan eski İlçe Başkanı Faruk Akpınar kendinden emin. Koltuk sevdası olmadığını belirten Akpınar, Belediye Başkanı Mithat Tekin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kendisini desteklediğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Torbalı için kongre tarihini 27 Şubat Pazar günü olarak açıkladı. İlçe Başkanlığına Erol Günaydın’ın görevden alınmasının ardından geçici kurul başkanı olarak atanan Övünç Demir, Torbalı Meclis Üyeliğinden istifa eden Yıldız Sivrikaya ve eski ilçe başkanı Faruk Akpınar koltuğa talip oldu. Kongre başka aday çıkmazsa 3 adaylı gerçekleşecek.

AKPINAR, “BAZI ARKADAŞLARIMIZIN YANLIŞLARINDAN PARTİMİZ SIKINTI YAŞADI”

Kongrede aday olduğunu aylar öncesinden açıklayan Faruk Akpınar, “İlk adaylığını açıklayan kişi benim. İlçe şu anda sıkıntılı. Partimizde bu boşluktan dolayı ciddi bir sıkıntı var. En kısa zamanda bütün küsleri barıştırıp, partililerimizi bir araya getirip yarım kalan yolumuza devam edeceğiz. Partimiz genel anlamda baktığımızda iktidara koşuyor ama Torbalı’da bazı arkadaşlarımızın yanlışlarından dolayı partimiz sıkıntı yaşadı. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırıp iktidara koşan partimizin Torbalı ayağını da iktidara koşturacağız” diye konuştu. 

“BENİM KOLTUK SEVDAM YOK”

Akpınar, delegelerden adaylığı yönünde yoğun talep geldiğini aktararak, “Küskünlük diye bir şey yok sadece boşluktan kaynaklanan bir durgunluk var, ben bu durgunluğu ortadan kaldırıp hareketliliği sağlayacağım. Delegelerden aşırı derecede destek olduğu için ben aday oldum yoksa benim koltuk sevdam yok. Benim tek sevdam partimizin sıkıntılı süreçten kurtulup bir an önce iktidar yoluna devam etmesi” açıklamasında bulundu. 

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ