Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

DEMİR İLE ÖZEL ANLAŞTI

DEMİR İLE ÖZEL ANLAŞTI

Her devrim önce kendi çocuğunu yer derler. CHP’deki durum da aynen böyle. Son gerçekleşen CHP Torbalı ilçe kongresinde ilçe başkanı olarak seçilen Hakkı Polat, bu süreçte çok tartışılmıştı.

Adaylık yarışında Övünç Demir’e açık destek veren Polat, diğer aday adayları tarafından hedef tahtasına konulmuş, bütün eleştiri oklarını kendi üzerine çekmişti.

Seçim döneminde de üzerine düşeni fazlasıyla yapmış, yerel seçimin kazanılmasında önemli bir rol üstlenmişti.

Hakkı Polat, görevini tamamladı. Yakın zamanda istifası istenecek, yerine de İbrahim Özel “İlçe Başkanı” olarak atanacak.

Anadolu’nun bağrından kopup gelen Hakkı Polat, CHP içerisindeki ister “statüko” deyin, ister “Müesses Nizam” deyin, hakim kuvvete yenildi.

Belediye içerisindeki atamalar ve görevlendirmelerde de bu “Müesses Nizam” etkilerini görüyoruz. Yapılan atamalarda İlçe Başkanı olmasına rağmen Hakkı Polat’ın etkisi, İbrahim Özel kadar olmadı.

Edindiğim bilgilere göre Övünç Demir ve İbrahim Özel anlaştılar. Demir belediyeyi yönetirken, partiyi de İbrahim Özel’e teslim edecek. Özel, parti içerisindeki birlik ve beraberliği tesis etme hedefiyle, ilçe başkanlığından daha ziyade “ağabeylik” rolüyle göreve getirilecek.

CHP İlçe Örgütü, uzun vadede yeni bir rota oluşturacak.

Bu rotada eskiye bir sünger çekilecek ve yeni isimlere yer verilecek. Deyim yerindeyse CHP “el değiştirecek”

Bu işler böyledir. İlçe başkanı olursun, adaylık yarışında desteklersin, seçimi kazanırsın, sonra bir bakmışsın papucun dama atılmış. “Sen kalk, abim gelecek” derler…

Tüm partiye ilçe başkanlığı yapmak yerine, sadece bir kişiye “memurluk” yaparsan sonun böyle olur. İki kişi anlaşır, arada kaynayan sen olursun.

Güle güle Hakkı Polat, seni özleyecek tek kişi Sefer İpekli olacak 🙂

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ