Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Bambi Yatak, Göztepe’ye sponsor oldu

Bambi Yatak, Göztepe’ye sponsor oldu

Torbalı’nın önde gelen sanayi kuruluşu Bambi Yatak, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleriyle Göztepe’nin Hentbol takımına ana sponsor oldu

Göztepe taraftarlığıyla bilinen AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın spora verdiği destek sürüyor. Kaya, bu kez de Torbalı’nın önde gelen sanayi kuruluşlarından olan Bambi Yatak ile Göztepe spor Kulübünü bir araya getirdi. Yapılan anlaşma ile Bambi Yatak, Göztepe Hentbol Kulübünün ana sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması bugün Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşti. Ana sponsorluk anlaşmasının basın lansmanı bugün Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşti. Sponsorluk lansmanında AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Göztepe Başkanvekili Talat Papatya, Hentbol Şube Yöneticimiz Aziz Yalçın, Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetmen ve Bambi Yatak Marka Yöneticisi Cem Baş yer aldı.

GÖZTEPE’DEN KAYA’YA TEŞEKKÜR

Lansmanda konuşan Göztepe Başkanvekili Talat Papatya “Biz büyük bir aileyiz. Bambi Yatak’a da ailemize hoş geldin diyoruz, teşekkür ediyoruz destekleri için. Bu yolda bizimle omuz omuza birlikte olmanızdan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder. Bu birlikteliği sağladığı için Sayın Vekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya da teşekkür ediyoruz sağolsun desteklerini eksik etmiyor.” ifadelerini kullandı.

KAYA, “HAYIRLI OLSUN”

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya “Bugün burada anlamlı bir günde buluştuk. Değerli hentbol şubemizin bu sene önemli bir misyonu var. Bambi Yatak da İzmir’in Türkiye’ye ve yurt dışına mal olmuş önemli bir değeri. Bu anlaşma her iki taraf için de büyük bir kazanç olacak. Gelecek yıl Bambi Yatak’ın daha büyük sponsorluklarla da kulübe katkı sağlayacağını umuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

“GÖZTEPEMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

Hentbol Şube Yöneticisi Aziz Yalçın “Bir İzmir firması olan Bambi Yatak’a destekleri için çok teşekkür ediyoruz. İzmir’in diğer önemli firmalarından da İzmir sporuna katkı sağlamalarını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Bambi Yatak Marka Yöneticisi Cem Baş ise “Bir İzmir firması olarak İzmir’in güzide kulübü, büyük camiası, koca çınarına destek vermekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Amatör branşlara destek olmak gerekiyor. Bizi de bu aileye dahil ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah desteklerimizin devamı gelecek hep birlikte amatör branşları ve Göztepe’mizi daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ