Demir, adaylığını açıkladı

27 Şubat’ta gerçekleşecek olan ilçe kongresinde adaylığını ilk kez açıklayan Övünç Demir iddialı açıklamalarda bulundu. Demir, “En iddialı aday benim” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Torbalı için kongre tarihini 27 Şubat Pazar günü olarak açıkladı. İlçe Başkanlığına Erol Günaydın’ın görevden alınmasının ardından geçici kurul başkanı olarak atanan Övünç Demir, Torbalı Meclis Üyeliğinden istifa eden Yıldız Sivrikaya ve eski ilçe başkanı Faruk Akpınar koltuğa talip oldu. Kongre başka aday çıkmazsa 3 adaylı gerçekleşecek. Kongre için adaylığını açıklayan Övünç Demir oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
DEMİR, “EN İDDİALI ADAY BENİM”
Iki ay once CHP İzmir İl Yönetimi tarafından Torbalı’ya ilçe başkanı olarak atanan Övünç Demir, “Adayım çünkü partimizin ciddi anlamda ivme kazanması lazım. Önümüzde bir genel seçim, akabinde de yerel seçim var. Eğer olağan süreç işlemezse bu kadrolar yerel seçimleri çıkartacak. O yüzden genç, enerjik, ilçeyi iyi okuyan, siyasete yön verebilecek, karşı mahalle diye tabir ettiğimiz diğer partilerden de mütevazilikle, toplumda kazanmış olduğu saygınlıkla oy alabilecek bir yapı oluşması lazım. Biz bunu iyi yapabileceğimize inanıyoruz. Zaten yıllardır siyasetin içindeyiz. Bugüne kadar verdiğimiz emek ortada, tecrübelendik. Bu nedenlerle örgütün terazisine çıkmaya karar verdik. En iddialı aday benim” dedi.


