Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Gündemde o iki isim var!


CHP’DEKİ İSTİFALAR EROL GÜNAYDIN’I SEVİNDİRİYOR

Muharrem İnce’nin CHP’den istifa ederek Memleket Hareketi çatısı altında yeni parti kuracağını açıklaması, Torbalı’da da çok sayıda istifaya neden oldu. Torbalılı birçok CHP üyesi, partilerinden istifa ettiklerini duyurarak, Muharrem İnce’nin kuracağı partiye geçiş sinyalleri verdiler.

Atatürk ve Cumhuriyet hassasiyeti taşıyan, CHP’nin HDP ile anılmasından rahatsızlık duyan vatandaşların başlattığı istifa hareketi, Övünç Demir ile ilişkilendirildi. Çünkü istifa edenlerin neredeyse tamamı, CHP içinde Övünç Demir’i destekleyen kişiler.

Bunun üzerine Övünç Demir geçtiğimiz hafta bir video yayınlayarak, CHP’de kalacağını, istifa etmeyeceğini, başka partiye geçmeyeceğini alenen duyurdu.

Ancak bu istifaların önüne geçmek, istifaları durdurmak için CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın’dan bir hamle göremedik.

Hatta CHP’ye yakın kaynaklardan edindiğim duyumlara göre, bu istifalar Erol Günaydın’ı sevindirmiş. İstifa edenlerin, parti içerisinde kendisine muhalefet olduklarını, Övünç Demir’i desteklediklerini, bu istifalarla beraber Övünç Demir’in CHP içerisinde güç kaybettiğini düşünüyor.

“Küçük olsun, benim olsun” mantığı ile hareket eden Erol Günaydın’ın böyle düşünmesi gayet doğal. Bulunduğu makama kendi hakkıyla mı geldi, yoksa elindeki belediye gücü ile İsmail Uygur’un desteği ile mi geldi, bunu da CHP’li vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum.

AK Parti, Torbalı’da 25 bin üyeyi geçti. İyi Parti üye çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar gece gündüz demeden partililerini ziyaret edip, gönüllerini kazanmaya çalışıyor. Peki Erol Günaydın’ı gören var mı? Partiye bir tek üye kazandırmış mı? Bir tane partilisini ziyaret edip gönlünü almış mı? CHP’nin oyunun üzerine 1 oy eklemiş mi?

Bir tarafta CHP içerisinde her türlü haksızlığa maruz kalmış, her türlü çirkin iftira ve siyasi eleştiriye uğramış, 2019 seçimlerinde adaylığı elinden nasıl alındığı herkesçe bilinen Övünç Demir’in CHP’yi nasıl savunup koruduğuna bakın, diğer tarafta istifa edenler muhalif diye sevinen ilçe başkanı Erol Günaydın’a bakın.

Diyeceklerim bu kadardır…

ETİK DEĞERLER O KADAR DA ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ…

Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Yıldız’ın 2013 yılında bir AK Parti çalıştayında görev alması, Gezi olayları ile ilgili dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmak üzere bir rapor hazırlaması medyada geniş yer buldu.

Bir profesör, bir akademisyen tabi ki böyle bir çalıştaya katılıp, bir rapor verebilir. Bundan ekmek parası da kazanmış olabilir, gönüllü de yapmış olabilir. Buna kimsenin diyecek bir lafı yok.

Ancak bu profesör, Gezi olaylarına bakış açısı belli olan CHP’de aktif siyaset yapıyorsa, Parti Meclisi üyeliği yapmışsa, Belediye Meclis üyeliği, meclis grup başkanvekilliği yapmışsa, Torbalı’da CHP’li bir belediyede Başkan Yardımcılığı yapıyorsa, ben burada etik değerleri sorgularım.

Sayın Özkan Yıldız, bundan bir süre önce bir sosyal medya paylaşımında şahsımı hedef alarak, medyanın etik değerlerine vurgu yapmıştı.

Şimdi kendisine cevap veriyorum; etik değerler konusunda sizden öğrenecek bir şeyim yok benim!

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ