Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

Kısa sürede 1 numara oldu

Kısa sürede 1 numara oldu

Kısa bir süre önce faaliyete geçen ve “çitlikten halka, toptan fiyatına perakende satış” sloganıyla dikkat çeken Canboz Kasap & Şarküteri kalitesi ve fiyatları ile Torbalı halkından tam not alıyor. İşletme kısa sürede Torbalı’nın 1 numarası oldu

Kendi üretim merkezlerinde yetiştirdiği hayvanları, aracısız ve komisyoncusuz bir şekilde müşterileri ile buluşturan Canboz Kasap & Şarküteri kalitesi ve uygun fiyatları ile Torbalı’nın 1 numarası oldu. Kısa sürede ilçe halkının ilk tercihi konumuna gelen işletmede kıyma 127 buçuk liraya, kuşbaşı et ise 132 liraya satılıyor. Naci Tuncel Bulvarı üzerinde hizmet veren Canboz Kasap & Şarküteri’de ayrıca tavuk, peynir çeşitleri, günlük taze süt, taze yumurta, kahvaltı çeşitleri, sucuk, salam, sosis, tereyağı ve zeytin çeşitleri de uygun fiyatları ile müşterilerini bekliyor.

TEŞEKKÜRLER TORBALI

Hizmete girdiği günden bu yana büyük bir ilgi gördüklerini ifade eden işletme sahibi Bazo Kardaş, “Açıldığımız günden bu yana yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Kendi çiftliklerimizde, sağlıklı koşullarda ürettiğimiz ürünleri satıyoruz. Aracı ve komisyoncu olmadığı için de fiyatlarımız piyasanın oldukça altında. Torbalı halkı da gerek uygun fiyatlarımıza, gerekse de kalitemize tam not veriyor. Alışverişlerinde bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Henüz işletmemizi ziyaret etmemiş olan vatandaşlarımızı da kalitemizi ve uygun fiyatlarımızı görmeleri için Canboz Kasap & Şarküteri’ye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

SİZ GELENE KADAR SİPARİŞİNİZ HAZIR

Naci Tuncel Caddesi, İZSU karşısında yer alan lezzet mekanında dileyenler 0530  831 07 17 numaralı telefondan bilgi alıp sipariş oluşturabilir. Siz işletmeye gelene kadar oluşturduğunuz siparişler hazır hale getiriliyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ