Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam
Gazete Torbalı

İzmir’in en modern diş hastanesi oldu


Torbalı Diş Hastanesi modern ve fiziki yapısı ile birçok ilki başararak İzmir’in en modern diş hastanesi oldu. Bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biri de, iki ay önce Diş Hastanesi müdürü olarak Torbalı’ya atanan İbrahim Şimşek oldu

Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alana inşa edilen e geçtiğimiz yıl hizmete giren Torbalı Diş Hastanesi, modern ve teknolojik altyapısı ile bölgede tek olma özelliğine sahip. Torbalı ve çevre ilçelere hizmet veren Diş Hastanesi, iki ay önce göreve atanan İbrahim Şimşek’in çalışmaları neticesinde İzmir’in en modern diş hastanesi oldu. Engelli dostu, çevre dostu ve dijital hastane olma yolunda attığı adımlarla kısa sürede dikkatleri çeken Torbalı Diş Hastanesi, birçok ilki başararak büyük ses getirmeye devam ediyor.

NÖBET SİSTEMİ OLAN TEK DİŞ HASTANESİ

Torbalı Diş Hastanesi’nin hayata geçirdiği ilklerden biri nöbet sistemine geçiş oldu. 24 saat hizmet verilen Diş Hastanesi’nin bu yönü ile İzmir’de ilk ve tek olduğunu belirten Diş Hastanesi Müdürü İbrahim Şimşek, “Torbalı halkının daha kaliteli hizmet alabilmesi için önemli adımlar attı. Bunlardan ilki nöbet sistemine geçiş oldu. Torbalılı vatandaşlarımız 7 gün 24 saat hastanemize gelerek muayene ve tedavi olabilme imkanına kavuştular. Şu an İzmir’de bu hizmetin verildiği ilk ve tek hastane Torbalı Diş Hastanesi’dir” dedi.

DİJİTAL HASTANE OLACAK

Torbalı Diş Hastanesi’nin dijitalleşme yolunda da emin adımlarla ilerlediğini belirten Şimşek, “Dijital altyapımızı güçlendirdik. Diş Hastanesi’nin kapısından giren her vatandaşımız, muayene ve tedavi sürecinden, taburcu süresine kadar dijital ortamda kayıt altına alınıyor. Bu süreçleri kedisi de dijital ortamda takip edebiliyor. Dijital olarak sürekli kendisiyle tedavisi hakkında iletişim halinde oluyoruz. Bu özelliğimiz ile Avrupa Dijital Hastane ödülüne de aday olduk. Ocak ayında bu ödülü almaya hak kazanacağımıza inanıyorum. Dijitalleşme yolunda attığımız bu adım ile hem hasta ve çalışan güvenliğini sağlamış olduk, hem hastanedeki yoğunluğu bitirdik, hem de hastalarımız ile tedavi sürecini hızlı ve etkili bir şekilde takip edebilme imkanı sağlamış olduk” dedi.

HASTA İLETİŞİM BİRİMİ KURULDU

Torbalı Diş Hastanesi bünyesinde kurulan hasta iletişim birimi ile önemli bir hizmete imza attıklarını belirten Şimşek, “Hastane bünyesinde Hasta İletişim Birimi kurduk. Bu birimin görevi, başta 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımız olmak üzere hastanemize gelen tüm vatandaşlarımıza tedavi süreçlerinde yardımcı olmak. İnternet erişimi olmayan, yada randevu alamamış vatandaşlarımızın bu işlemleri hastanemizde yapılıyor. Tedavi görecekleri kliniklere yönlendirip, kendilerine yardımcı oluyoruz. Kısa bir zaman içerisinde bir de Whatsapp iletişim hattı kurarak, vatandaşlarımıza büyük kolaylıklar sağlamayı hedefliyoruz. Bunun için de çalışmalarımız son sürat devam ediyor” dedi.

ENGELLİ DOSTU HASTANE

Engelli vatandaşlarımız için de önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Torbalı Diş Hastanesi Müdürü İbrahim Şimşek, “Hastane kapısından giren engelli vatandaşlarımızı daha kapının önünde karşılıyoruz. İşitme sorunu yaşayan hastalarımız ile daha kolay iletişim kurabilmek için indiksiyon cihazımızı hizmete soktuk. Bu cihaz sayesinde işitme engelli vatandaşlarımız ile iletişim kuruyoruz. Görme engelli vatandaşlarımıza da sesli kulaklık veriyoruz. Görme problemi yaşayan vatandaşlarımız, bu cihaz sayesinde nerede olduklarını, ne tarafa gideceklerini sesli bir şekilde öğrenerek hiçbir refakatçiye ihtiyaç duymadan bütün hastanemizi rahatça dolaşabiliyor, tedavi olabiliyorlar” dedi.

GÜNDE 1000 HASTA KAPASİTESİNE SAHİP

Torbalı Diş Hastanesi’nin günlük bin hasta bakabilme kapasitesine sahip olduğunu belirten Şimşek, “Şu an pandemi nedeniyle günlük 300 hastaya bakabiliyoruz. Normal zamanda bu rakam binin üzerine rahatlıkla çıkabilecek. Hastanemizde 24 diş hekimi olmak üzere toplam 95 personelimiz bulunuyor. Diş kliniklerimiz, laboratuvarlarımız, cerrahi kliniklerimizle, 7 gün 24 saat hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizle bölgemizin en büyük Diş Hastanesi’yiz. Torbalı halkına ve çevre ilçelerimize sunduğumuz tedavi imkanları ile İzmir’in en modern hastanesi olma yolunda ilerliyoruz. Diş cerrahisi ve ameliyathanelerimizle, modern alet ve teçhizatlarımız ile diş ve ağız sağlığı ile ilgili her türlü tedavi imkanını vatandaşlarımıza sağlıyoruz” dedi.

İbrahim Şimşek kimdir?

1983 Kırşehir doğumlu olan İbrahim Şimşek 2003 yılında sağlık görevlisi olarak göreve başladı. 2005-2011 yılları arasında Bergama’da görev yapan Şimşek 2011 yılında Menemen Devlet Hastanesi’nde müdür yardımcılığı görevi yaptı. 2015 yılında Gaziemir Nevar Salih İşgören Hastanesi’nde müdür olarak görev yapan Şimşek 2017 yılında Urla Devlet Hastanesi’ne atandı. 2018 yılında Bornova Devlet Hastanesi’nde görev yapan Şimşek, geçtiğimiz Ekim ayında Torbalı’ya atanarak Diş Hastanesi Müdürü olarak göreve başladı. Şimşek görev yaptığı her ilçede yaptığı hizmet ve yeniliklerle adından söz ettiriyor.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ